Consultanta

Contacte pentru ofertarea comenzilor: 

Atelier Sibiu 

Telefon: +4 0754 557 839

Email: sunny_sibiu@yahoo.com


Atelier Târgu Mureș

Telefon: +4 0799 768 003 

Email: ateliersunnyplast@yahoo.com


Permiteți-ne să vă sfătuim!

SUNNY PLAST vă oferă o selecție impresionantă de profile, geamuri și accesorii. Puteți alege dintre nenumăratele culori RAL, ferestre și uși pe care le găsiți în diferite forme. Pe baza experienței noastre știm deja că nu este întotdeauna ușor să luăm o decizie, deoarece pe lângă gustul individual, partea tehnică joacă un rol decisiv în alegerile noastre.

Profesionalismul este standardul nostru

Sfaturile ample ale specialiștilor noștri vă ajută să faceți alegerea corectă în orice privință. Specialiștii din echipa noastră care au experiență tehnică, clarifică avantajele și dezavantajele anumitor materiale și combinații de materiale și îți arată care profiluri se potrivesc cel mai bine nevoilor și scopurilor tale. Vă vom sprijini în căutarea modelului potrivit pentru noile ferestre sau uși și evidențiem posibilitatea de a le utiliza cu protecție împotriva insectelor. În timpul consultanței, specialiștii noștri se ocupă individual de dorințele și problemele dumneavoastră. Cu siguranță veți primi o soluție de la noi care a fost special concepută pentru dumneavoastră.

Nu ezitați să ne contactați! 

Aveți întrebări? Ne puteți contacta prin intermediul telefonului sau prin e-mail, și de asemenea puteți veni chiar la magazinul nostru din Târgu Mureș pentru a primi sfaturi. La magazinul nostru puteți vedea personal numeroase tipuri de ferestre, uși, uși glisante, protecții împotriva insectelor și alte produse în diferite modele și culori. Consultanții noștri prietenoși vă stau la dispoziție. Nu există nici o întrebare despre subiectul ferestrelor și ușilor la care să nu avem vreun răspuns.